Bemutatkozás

Üdvözlünk az oldalunkon! Mi egy házaspár -Galla-Korodiny Vanda és Galla Krisztián- vagyunk, s immáron hatodik éve dolgozunk az Otthon Centrumnál. Folyamatosan részt veszünk képzéseken, konferenciákon, hogy naprakészen tudjuk tájékoztatni ügyfeleinket a jelenlegi piaci helyzetről.
Fotózással régebb óta foglalkozunk, így azon szerencsés emberek közé tartozunk, kiknek a hobbija és a munkája örvendetesen találkozott.

Az elmúlt évek alatt módunk nyílt arra, hogy kipróbálhassuk a különféle fotózási technikák sikerességét az értékesítési folyamatban. Személyes tapasztalataink azt mutatják, hogy a hirdetés elolvasásához a beugró a jó index-kép. Az emberek a vizuális ingerekre éhesek és az első benyomás nagyon fontos. Ha jó egy ingatlanfotó, az már fél siker! Ha kellemes a szemnek, amit lát, akkor az érdeklődő az életben is meg akarja majd nézni az ingatlant.
Ezzel szemben egy púposra tömött mosogató, egy teli ruhaszárító, a felhajtott wc deszka, a rendetlenség elveszi a vásárlók kedvét a személyes látogatástól.

Gondoljunk csak bele! Ha a kirakatban meglátunk egy szép kabátot, automatikusan elképzeljük, hogy jól állna-e nekünk.
A vevő ugyanígy van a lakással. Azon gondolkozik, hogy tudna-e élni az adott fotón látott ingatlanban. Ha a képeken rendetlenség van, piszok, vagy a fotón csak egy kanapé látszik, akkor ez gondolat nem tud megfoganni a fejében.

Ezért is nagyon fontos, hogy hozzáértő személy fotózza az ingatlanokat. Egy kívülálló több érzékeny részletet észrevesz, mint azok, kik napjaikat a lakásban töltik.

Sokan foglalkoznak ingatlanfotózással, de egy fotóst sem ismerek, aki ezzel egyidejűleg értékesítene is ingatlanokat.
Az évek alatt felhalmozott tapasztalatok segítenek a munkánkban, így már az ingatlanok bejárásakor kialakul egy kép bennünk, hogy miként lehetne a legvonzóbban bemutatni az érdeklődők számára az adott lakást a fotókon keresztül.

Fotóink tükörreflexes fényképezőgéppel, különleges (HDRi) felvételezési technikával és széles látószöggel készülnek, ennél fogva fotóink színeikben élénkek és tónusaikban nagyon gazdagok. A széles látószögű objektív tájképek, belső felvételek és épületfotók készítéséhez ideális, ilyen objektívet használva a képek ténylegesen megmutatják egy tér valós méretét.

Minden ingatlant el lehet adni, de jó képekkel sokkal könnyebb!

Amennyiben bemutatkozásunk felkeltette az érdeklődését, várjuk jelentkezését, hívjon minket bizalommal.