Bemutatkozás

Üdvözlünk az oldalunkon! Mi egy házaspár -Galla-Korodiny Vanda és Galla Krisztián- vagyunk, s mindketten eltöltöttünk 7 évet az ingatlan értékesítési piacon. Méghozzá értékesítőként. Sikeres értékesítőként. Ennek egyik alapvető feltétele az volt, hogy folyamatosan részt vettünk képzéseken, konferenciákon, hogy naprakészen tudjuk tájékoztatni ügyfeleinket az éppen aktuális piaci helyzetről. Hisszük, hogy beletett energia nélkül nincs sikeres vállalkozás.
Fotózással régebb óta foglalkoztunk mindketten, így azon szerencsés emberek közé tartozunk, kiknek a hobbija és a munkája örvendetesen találkozott.

Az értékesítésben eltöltött évek alatt módunk nyílt arra, hogy kipróbálhassuk a különféle fotózási technikák sikerességét az értékesítési folyamatban. Személyes tapasztalataink azt mutatják, hogy a hirdetés elolvasásához a beugró a jó index-kép. Az emberek a vizuális ingerekre éhesek és az első benyomás nagyon fontos. Ha jó egy ingatlanfotó, az már fél siker! Ha kellemes a szemnek, amit lát, akkor az érdeklődő az életben is meg akarja majd nézni az ingatlant.
Ezzel szemben egy púposra tömött mosogató, egy teli ruhaszárító, a felhajtott wc deszka, a rendetlenség elveszi a vásárlók kedvét a személyes látogatástól.

Gondoljunk csak bele! Ha a kirakatban meglátunk egy szép kabátot, automatikusan elképzeljük, hogy jól állna-e nekünk.
A vevő ugyanígy van a lakással. Azon gondolkozik, hogy tudna-e élni az adott fotón látott ingatlanban. Ha a képeken rendetlenség van, piszok, vagy a fotón csak egy kanapé látszik, akkor ez gondolat nem tud megfoganni a fejében.

Ezért is nagyon fontos, hogy hozzáértő személy fotózza az ingatlanokat. Egy kívülálló több érzékeny részletet észrevesz, mint azok, kik napjaikat a lakásban töltik.

Sokan foglalkoznak ingatlanfotózással, de egy fotóst sem ismerek, aki ezzel egyidejűleg értékesítene is ingatlanokat.
Az évek alatt felhalmozott tapasztalatok segítenek a munkánkban, így már az ingatlanok bejárásakor kialakul egy kép bennünk, hogy miként lehetne a legvonzóbban bemutatni az érdeklődők számára az adott lakást a fotókon keresztül.

Fotóink tükörreflexes fényképezőgéppel, különleges (HDRi) felvételezési technikával és széles látószöggel készülnek, ennél fogva fotóink színeikben élénkek és tónusaikban nagyon gazdagok. A széles látószögű objektív tájképek, belső felvételek és épületfotók készítéséhez ideális, ilyen objektívet használva a képek ténylegesen megmutatják egy tér valós méretét.

Minden ingatlant el lehet adni, de jó képekkel sokkal könnyebb!

Amennyiben bemutatkozásunk felkeltette az érdeklődését, várjuk jelentkezését, hívjon minket bizalommal.